Eurošašci

16. 09. 2016 9:00:09
Dne 12. září 1683 v bitvě u Vídně Habsburkové se spojenci porazili turecká okupační vojska a zabránili na několik století muslimské expanzi do Evropy. Bylo by dobré si tuto událost připomínat.

Tento den, 12. září 1683, bychom si měli připomínat, tím víc, že by současnou politikou EU mohly být činy našich předků, kteří padli v boji o Vídeň s Osmanskou říší, naprosto znehodnoceny a zapomenuty, jak si roztahující se muslimové v Evropě přejí, aby tato část dějin vymizela z textů učebnic historie.

V hrobě se musí naši předci obracet, když vidí, že nyní jsou otevřené hranice v důsledků ztráty zdravého rozumu politických elit EU.

Dočetl jsem se, že jakýsi lucemburský komik ve funkci lucemburského ministra zahraničí, Jean Asselbron vyzval Evropskou unii, aby ze svých řad vyloučila Maďarsko. Je to prý jediná možnost, jak v EU zachovat jednotu a společné hodnoty. „Plot, který Maďarsko buduje, aby uprchlíky zadržel, je stále delší, vyšší a nebezpečnější. Maďarsko není daleko od vydání příkazu ke střelbě na uprchlíky,“ dodal ministr zahraničí evropské pidizemičky.

Dělá si ten lucemburský papaláš z lidí šašky ? Vždyt je to právě Maďarsko, které se snaží bránit evropské hodnoty, zatímco různé Merkelové a spol, svou politikou sledují ledacos, ale rozhodně ne evropské zájmy. Je příznačné, že Asselborn od roku 2004 až do roku 2013 byl náměstkem tehdejšího premiéra Jeana-Clauda Junckera, současného předsedy Evropské komise. Naštěstí se od chucpe Asselborna distancoval i šéf německé diplomacie Frank-Walter Steinmeier.„Tuto pozici v Evropě nesdílíme. Chápu, že při pohledu na Maďarsko mohou být někteří evropští politici netrpěliví...nicméně já osobně nechci žádné evropské zemi ukazovat dveře,“ prohlásil Steinmeier na tiskové konferenci v Rize.

Ovšem Němci "hledí jak z jara", co se to v jejich zemi, díky imigrační politice Merklové, děje. Do Německa společně s migrační vlnou dorazil nový fenomén - nucené sňatky nezletilých. Německé úřady už evidují 1500 vdaných či ženatých dětí. Sociální pracovníci takové páry rozdělují, ale podle některých německých soudů však takové sňatky platí.

A azylanti dělají z Němců vyložené šašky tím, že tráví volno v zemích, odkud uprchli, jak píše německý tisk Někteří azylanti odjíždějí během volných dnů do zemí jako Sýrie, Afghánistán nebo Libanon. Následně se opět vracejí do Německa pro další sociální dávky. Zahraniční cesty azylantů naznačují, že běženci ve skutečnosti nečelí žádné perzekuci, jež ochranu cizinců a udělení azylu podmiňuje.

A asi, aby těch eurošaškáren nebylo dost, tak jakýsi Jiří Pehe, ředitel New York University v Praze, ve svém komentáři na Novinky.cz píše že ekonomicky je ČR de facto stejně sedmnáctou spolkovou zemí Německou a proto by si měla uvědomit, na kom je ekonomicky závislá a "toho píseň zpívat" a chovat se s úctou k Německu a jeho kancléřce. Visegrádská čtyrka prý byla dobrá jen k tomu, aby ty čtyři země vstoupily společně do EU a NATO, ale teď by měly "držel hubu a krok". Podle Peheho bychom měli příjmout Euro, abychom měli v Evropské unii větší vliv.

Muslimové dělají šašky i z nás, když klidně z Rakouska do naší země přijede 100 muslimů v autech s vídeňskými SPZ, aby zde brutálně pozabíjeli ovce. Muslimové totiž v těchto dnech slaví Svátek oběti (íd al-adhá), při kterém se rituálně obětují zvířata na paměť biblického příběhu o Abrahámovi, jenž byl připraven obětovat syna. Tento příběh se objevuje i v koránu. Rituální porážka se v islámu vyznačuje s tím, že se neomráčenému zvířeti jedním rychlým tahem nože přetne tepna zásobující mozek krví.

A jsme zase na začátku, že euro-šašci místo toho, aby bránili evropské hranice tak, jak se snaží Maďaři bránit maďarské hranice, tak jako hrdinové bitvy 12. září 1683 u Vídně bránili expanzi muslimů do Evropy, tak muslimy do Evropy zvou, otevírají jim evropské hranice, sjednávají s Turky potupné dohody a drze kritizuji ty země, které své hranice hájí. Zatímco v roce 1683 se expanze Turků zastavila u Vídně, tak dnes k nám jezdí muslimové s vídeňskými SPZ rituálně vraždit ovce.

Možná se přece jen blýská na lepší časy, protože Merkelová po setkání s Hollandem vyzvala k lepší ochraně hranic Unie. Ovšem pokud Evropskou unii povedou takové persony jako Angela Merkel, Hollande a ještě, nedejbože, i Jean-Claude Juncker, tak se budu o budoucnost Evropy obávat nadále.

Autor: Tomáš Holek | pátek 16.9.2016 9:00 | karma článku: 40.16 | přečteno: 1523x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Politika

Jan Pavelec

ČR má se svým upoceným pojetím liberalismu 200 let zpoždění.

Podle Listiny základních práv a svobod se Česká republika nesmí vázat na jakoukoliv výlučnou ideologii či náboženské vyznání, a podle Ústavy má být státem sociálním, nikoliv (neo)liberálním.

28.3.2024 v 15:50 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 0 | Diskuse

Jan Bartoň

Přichází nový věk – volíme mezi tragédií a realismem

Pan Václav Vlk starší uveřejnil skvělý komentář k současné mezinárodní situaci pod titulkem Přichází nový věk tragédie. Abychom předešli tragédii, musíme zvolit realismus.

28.3.2024 v 10:00 | Karma článku: 24.35 | Přečteno: 452 | Diskuse

Petr Duchoslav

Ruský břeh Roberta Fica

Jsem proslovenský, dělám vlasteneckou a suverénní politiku, vše jen pro národ. Tak by se stručně dala charakterizovat politika staronového premiéra Roberta Fica. Zní to sice líbivě, ale realita je bohužel jiná.

27.3.2024 v 9:24 | Karma článku: 25.12 | Přečteno: 512 | Diskuse

Petr Štrompf

Utažený kremelský šroub. Stržený závit pak způsobí pohromu

Islamisté vraždící v Moskvě. Mrtví na obou stranách ukrajinské fronty. Represe režimu, žijícího ve strachu o sebe samého. Šrouby stále utahuje a bude je utahovat ještě víc.

26.3.2024 v 17:34 | Karma článku: 18.71 | Přečteno: 467 | Diskuse

Michal Sabó

Rudá záře nad Moskvou aneb mají teroristi právo na soucit?

Útok v Rusku, při němž útočníci v koncertním sále na okraji Moskvy v pátek zabili nejméně 133 lidí a mnoho dalších zranili, nám nastavil zrcadlo. Máme Rusko litovat?

26.3.2024 v 7:13 | Karma článku: 36.52 | Přečteno: 2308 | Diskuse
Počet článků 46 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2191

Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...