Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud však soudní rozhodnutí nerespektujeani vládní politická strana, je obtížné takový respekt požadovat po veřejnosti.

.A to chtějí jako vláda , aby stát platit zaneplatiče alimentů, s tím že je budou stát vymáhat .Nejen že tímto postojem ČSSD neplatičů přibude ,ale ti si teď mnou ruce jak na státu vyzrají..8-o

7 1
možnosti

...ten člověk je buď blázen...nebo naprosto bezpáteřní ubožák.....

10 1
možnosti

P20e72t33r 71K59a30p45l39a31n

21. 4. 2016 19:30

Myslím, že klidně může být oboje, proč by se bezpáteřní ubožák nemohl zbláznit.

6 1
možnosti

... <Paroubek> byl taky kdysi sprosté slovo a mazali za něj příspěvky... nevím, co ta MAFRA má proti soc. papalášům...

4 0
možnosti

I96v91o 46Ž91á70č80e31k

21. 4. 2016 17:33

Těch příkladů by se našlo ještě víc. Zaměstnavatelé přestanou platit zaměstnancům, zákazníci přestanou platit v obchodech apod.

5 0
možnosti
Foto

Konečně bychom zjistili, jak málo toho potřebujeme k životu.

1 0
možnosti
Foto

Normální plivnutí do tváře všem. kdo se podrobili rozsudku soudu. To by vězeň mohl podat dovolání a se slovy, že ještě není rozhodnuto nenastoupit trest. Jak by asi dopadl? A jak dopadli ty desetitisíce a statisíce jiných, co soudy někdy za něco odsoudily? Sobotka s ČSSD jakoby říkal - vy jste všichni trubci, že ty soudy posloucháte. Podívejte se na nás - my jsme kabrňáci - takto se to má dělat. A šlo by to rozebírat dál. Ono to není jen hnus, ono je to pohrdání soudy, lidmi a především naší republikou, kterou by měla nejsilnější vládní strana naopak hájit. Takhle ji morálně totálně ničí.

23 0
možnosti

je to o "osobnosti" a charakteru pana Sobotky

3 0
možnosti
Foto

Ne, ne!! Já bych řekl, že to má ČSSD vymyšlené celé trochu jinak. Až se začnou občané po soc.dem. navlas tak pěkně opičit a přestanou platit své dluhy, tak po nich všech za pár měsíců skočí exekutoři - a tím ČSSD získá těch 337 melounů zpět...:-/

4 0
možnosti
Foto

Zeman nadělal jako předseda strany ČSSD této straně dluhy, a nyní se chová jako ,,on nic, on muzikant". To je přesně Zemanův ,,charakter" nenést za své chování odpovědnost. A toto nám dělá prezidenta? No hanba!

3 9
možnosti

Zeman žádné dluhy nenadělal, naopak díky Altnerovi získal Lidový dům s tím, že Altner za to dostane 10% tehdejší ceny. Není jeho chybou, že ČSSD se místo zaplacení této částky soudila a úroky tudíž narostly do astronomických rozměrů.

11 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
21 0
možnosti
Foto

Což takhle přestat platit výživné? Půjčil něco rozvedený otec své bývalé?

10 0
možnosti

par spermii? ale spis je daroval, ze.

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik