Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

Pokud však soudní rozhodnutí nerespektujeani vládní politická strana, je obtížné takový respekt požadovat po veřejnosti.

.A to chtějí jako vláda , aby stát platit zaneplatiče alimentů, s tím že je budou stát vymáhat .Nejen že tímto postojem ČSSD neplatičů přibude ,ale ti si teď mnou ruce jak na státu vyzrají..8-o

7 1
možnosti
LN

...ten člověk je buď blázen...nebo naprosto bezpáteřní ubožák.....

10 1
možnosti
PK

P59e80t15r 47K19a13p71l27a45n

21. 4. 2016 19:30

Myslím, že klidně může být oboje, proč by se bezpáteřní ubožák nemohl zbláznit.

6 1
možnosti
BH

... <Paroubek> byl taky kdysi sprosté slovo a mazali za něj příspěvky... nevím, co ta MAFRA má proti soc. papalášům...

4 0
možnosti

I13v40o 19Ž12á89č63e32k

21. 4. 2016 17:33

Těch příkladů by se našlo ještě víc. Zaměstnavatelé přestanou platit zaměstnancům, zákazníci přestanou platit v obchodech apod.

5 0
možnosti
Foto

Konečně bychom zjistili, jak málo toho potřebujeme k životu.

1 0
možnosti
Foto

Normální plivnutí do tváře všem. kdo se podrobili rozsudku soudu. To by vězeň mohl podat dovolání a se slovy, že ještě není rozhodnuto nenastoupit trest. Jak by asi dopadl? A jak dopadli ty desetitisíce a statisíce jiných, co soudy někdy za něco odsoudily? Sobotka s ČSSD jakoby říkal - vy jste všichni trubci, že ty soudy posloucháte. Podívejte se na nás - my jsme kabrňáci - takto se to má dělat. A šlo by to rozebírat dál. Ono to není jen hnus, ono je to pohrdání soudy, lidmi a především naší republikou, kterou by měla nejsilnější vládní strana naopak hájit. Takhle ji morálně totálně ničí.

23 0
možnosti
TH

je to o "osobnosti" a charakteru pana Sobotky

3 0
možnosti
Foto

Ne, ne!! Já bych řekl, že to má ČSSD vymyšlené celé trochu jinak. Až se začnou občané po soc.dem. navlas tak pěkně opičit a přestanou platit své dluhy, tak po nich všech za pár měsíců skočí exekutoři - a tím ČSSD získá těch 337 melounů zpět...:-/

4 0
možnosti
Foto

Zeman nadělal jako předseda strany ČSSD této straně dluhy, a nyní se chová jako ,,on nic, on muzikant". To je přesně Zemanův ,,charakter" nenést za své chování odpovědnost. A toto nám dělá prezidenta? No hanba!

3 9
možnosti
AK

Zeman žádné dluhy nenadělal, naopak díky Altnerovi získal Lidový dům s tím, že Altner za to dostane 10% tehdejší ceny. Není jeho chybou, že ČSSD se místo zaplacení této částky soudila a úroky tudíž narostly do astronomických rozměrů.

11 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
21 0
možnosti
PV
Foto

Což takhle přestat platit výživné? Půjčil něco rozvedený otec své bývalé?

10 0
možnosti
PV

par spermii? ale spis je daroval, ze.

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik