Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PT

P96e10t12r 90T54ů24m42a

1. 6. 2016 0:26

Pan Holek má naprostou pravdu. Ta angažovanost paní poslankyně je čistě účelová. Až bude paní poslankyně stejně srdnatě a odhodlaně bojovat na veřejnosti za práva otců v ČR a tedy nejdřív začne zametat před vlastním českým prahem, pak změním názor. Ale vím, že toho se nedočkám:-). Bojovat za pana Jadlovského a jeho práva a práva jeho dítěte není politicky tak výhodné, jako za "chudinku matku", tak všichni zodpovědní raději strkají hlavu do písku. Už dávno jsem psal, že Norsko (nesrovnatelně vyspělejší země ve srovnání s ČR) je záměrně démonizováno českou feministickou-justiční mafií prosřednictvím masmedií především proto, aby náhodou nedošlo k tomu, co je v Norsku běžné - střídavá péče. Čím by se pak živili soudci(kyně), psychologové, znalci, OSPOD, exekutoři, bachaři (poslanci a poslankyně) apod. - stačila by jich pak sotva třetina.

5 0
možnosti
Foto

J98a22n 72F12i11a53l82a

1. 6. 2016 1:41

Ona ta paní Michaláková také není zase taková chudinka, jak nám média předepisují. Ono někdy je lepší si ověřit fakta ihned u zdroje - zeptat se Čechů, kteří v Norsku žijí. Mnoho z nich dokonce přiznává, že se jim s BV spolupracuje mnohem lépe než s OSPODem.

1 1
možnosti
Foto

Děkuji za zastání. Zrovna poslankyně Chalánková o mém případu nemusí vědět, ale premiér Sobotka, ministři Zaorálek, Marksová a Pelikán o něm vědí velmi dobře. Nejen že jim píši řadu let já, ale už několikrát je interpeloval Tomio Okamura. Výsledkem interpelace je, že na pár otázek odpovídají stylem - my nic, to všechno musí otec, ať se soudí s těmi mafiány a potom třeba ve Štrasburku, ale hlavně ať po nás nic nechce. Na některé otázky neodpovídají, asi by odpověď byla příliš nelichotivá. V poslední interpelační odpovědi se kupodivu objevila možnost, kterou úřady roky zapíraly. Jak podle rady doktora Plzáka - zatloukat, zatloukat, a když se něco proflákne, tak to bagatelizovat. Do věci se vložila i ombudsmanka, tak snad příště už bude možné napsat něco veselejšího.

6 0
možnosti
Foto

Pane autore, neznám vámi popisovaný případ a věřim že se stala nespravedlnost. Jenže nemůžete přece stavět na představě, že když někdo pomáhá v jedné kauze, musí automaticky pomáhat ve všech ostatních. Problém je v tom, že Česká republika nepomáhá svým občanům tak, jak je její povinnosti. Paní Chalánková se věnuje případu paní Michalákové a není to rozhodně jednoduché, protože existuje silná lobby, která čerpá z norských fondů a tudíž nedovolí dělat cokoliv, co by tok těchto peněz ohrozilo. Proto raději obětují i děti. Případem který popisujete by se asi někdo zabývat měl, ale co vám brání v tom, oslovit svého poslance? Když bude větší množství těch, co budou do stávajícího systému tepat, určitě stoupne prestiž České republiky a nikdo si z ní nebude dělat rohožku.

2 0
možnosti
VK

Když budu pod blogy Svobodové, Jordanky nevimjakové o Michálákových psát, že Zdechovský a Chalánková se jen populisticky přiživují na mediálně známé kauze, vy budete první, kdo mi vrazí minus.

5 3
možnosti
TH

Víte, já si vážím aktivit Zdechovského a Chalankové pro případ Michaláková, který je porušováním rodičovských a lidských práv. Ale vadí mi, že žádný politik nepomůže Tomáši Jadlovskému.

4 0
možnosti
Foto

J38a27n 81F26i56a48l29a

31. 5. 2016 18:17

Konečně jedna rozumná řeč. A možná by také nezaškodilo, kdyby vážená paní poslankyně hájila zájmy malé Sáry Mikšaníkové, aby měla obě maminky zapsané v rodném listě, a ne jenom jednu, anebo aby byla alespoň zticha a neházela ji klacky pod nohy

1 0
možnosti
TH

Pane Fialo, ale maminka přece může být jen jedna, stejně tak jako jen jeden je tatínek. To ví i děti v mateřské škole ;-D

7 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik