Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J25a54r16a 64R30a65n62k

14. 6. 2016 21:01

Britove to delaji predevsim proto, ze si (zvlaste starsi generace) nechteji nechat vzit sve duchody a naval z Rumunska, Bulharska a zemi V4 je take dost vydesil.

0 1
možnosti
RB

Máte k tomuto nesmyslu nějaký průzkum? Nemáte.

0 0
možnosti
GK

I kdyz GB vystoupi tak se pro normalniho cloveka nic nezmeni. Unie pojede dal, mozna se nekteri politici trochu zamyslej, ale jen mozna a nekteri, ale jinak se nic nezmeni.

A pokud by opravdu doslo k rozpadu EU pak pomoz pambu. Sice by nikdo neumrel hlady ale chaos by nastal. Obzvlaste ve vychodnich statech kteri jsou prisati na cecku dotaci.

Jaky by to asi melo dopad v Polsku ktere bere skoro pul bilionu korun dotaci rocne?

Jak by reagovalo zemedelstvi v Cesku? bez dotaci sedlak ani rano nenastartuje traktor.

Bud by se okamzite museli zavest ochranna cla jinak bez nejakych dohod by silne staty prevalcovaly v kratke ty male a udelali si z nich otroky.

A co s Eurem? ca. 30% rezervnich zasob se dnes drzi celosvetove v Eurech, prejit zpet na vlastni menu by stalo dalsi biliony Eur.

Tahle varianta rozpustit EU a zrusit Euro je jako vystoupit z rychliku jedouciho 160km/h

A pokud by vznikalo nejake nove spolecenstvi, kdo by ho jako mel zalozit?

Spis to vidim ze pokud by opravdu doslo k rozpadu ze vznikne vic spolecenstvi. Bude napriklad V4 dal se muzou spojit Skandinavske zeme, Nemecko by urcite bylo ve svazku s Rakouskem a staty Beneluxu, pak dalsi svazek Francie, Spanelsko, Portugalsko a Italie, atd.

1 1
možnosti
RB

Abyste se z těch dotací nepotento. Jen křiví trh a naprostá většina jde na nesmysly typu neziskovek a golfových hřišť předražených osminásobně. Bez toho se fakt obejdeme.

2 0
možnosti
Foto

Nepletete si náhodou EHS s ESVO?

0 0
možnosti
TH

Ne měl jsem na mysli EHS, které se transformovalo v ES a posléze v EU. Wikipedia: Evropské hospodářské společenství (EHS) byla mezinárodní organizace existující mezi lety 1958 až 1993, která byla vytvořena, aby podporovala ekonomickou integraci (včetně jednotného trhu) mezi Belgií, Francií, Německem, Itálií, Lucemburskem a Nizozemskem. Na základě Maastrichtské smlouvy se EHS transformovalo do Evropského společenství. Po ratifikaci Lisabonské smlouvy Evropská společenství zanikla a právním nástupcem se stala Evropská unie.

0 0
možnosti
JC

Ať si Britové dělají co chtějí. Mně je po tom houby, pokud to nechtějí dělat na českém území.

A mám za to, že z EU bychom měli vystoupit nezávisle na tom, co si o EU myslí Britové.

EU je zlo.

10 2
možnosti
PJ

Výborně napsánoR^

4 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik