Diskuse

Svět je nějak naruby

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O46t72t89o 19N18o54v79a38k

8. 8. 2016 10:45

Je ale pravdou, ze zeny v drivejsi doby nebyly lepsi, jenze stat jim nic nezarucoval a tak by takova zena umrela hlady.

Dale mnohe pary by se bez sebe neuzivily, museli makat vsichni, muz, zena i deti a kdyby sly od sebe, nemeli by co jist ... takze i kdyby spolu uz nemeli sex, zustali by spolu ... a na stari uz jim je to jedno, nebot si uz na sebe zvykli a nemeli sanci to zmenit ... nebot na sebe zbyli ...

1 0
možnosti
ON

O74t18t26o 68N86o89v62a79k

8. 8. 2016 10:42

Vetsina zen zapadni civilizace jsou k*rv*y ... v USA je to tak, ze snem kazde zeny je mit vice deti, kazde s jinym muzem, nebot tak dostane vyssi vyzivne.

V CR je to tak, ze muz je povinne dat rozvedene kur* 1/2 sveho prijmu pokud ona sama nedela, pry ma dite narok na zivotni standard muze, pak byt ale s onym muzem bydlet ne? Relne tak muz skutecne financuje zivot zeny .... ktera se uz predem rozhodla, ze to tak udela, nedelejte si iluze, znam zeny, ktere 1. zkoumaji prijem muze, sobecky chteji deti, ale muzi se jim hnusi, proze podle nich delaji divne veci, jako ze prdi, smrkaji, jsou chlupati a neslouzi jim jako bohynim ... tak aspon ty prachy, idealni muz je podle nich ten ktery maka nekde v cizine a neni doma, dmu posila jen penize, na sex ma pak sice upoceneho, zato vysportovaneho typka z Fitka, ke kteremu chodi jak jinak nez cvicit a je to tak v poradku, konec koncu i sex je telocvik ... a kdyz to nevyjde a otehotni i s nim, tak nevadi, otec je podle zakonu stejne manzel i kdyz biologie rika neco jineho, pak je treba byt 3 roky hodna, aby na to neprisel a nemohl to poprit, pak mu to do oci klidne rekne ... vitejte u min 1/2 zen 21 stoleti.

A samozrejme ty slusne jsou podle nich utaple chudinky a ty, co rady sex pro sex, jsou podle nich lacine *** ... proze je to pro ne kruta konkurence, kdyz chce jina zena sex jen tak pro poteseni a hlavne zadarmo ...

5 0
možnosti
Foto

Jak s Vámi v zásadě nemohou souhlasit a oba to víme, tak v jednom ano. Kdyby rozchody nepodporoval stát (neříká, že jim má bránit, to snad jen podporou rodin, ale prostě se do toho nemá montovat) téměř jistě by jich bylo výrazně méně.

Lidé by se rozcházeli jen tehdy, když by měli zajištěný vlastní život. Ten nemá co financovat stát.

2 0
možnosti
TH

Oba víme, že se mnou v zásadě nemůžete souhlasit ? Já tedy opravdu nevím, proč by jste se mnou nemohla v zásadě souhlasit.

8 0
možnosti