Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tomáši, pokud se někdo zastává našich soudů, zvláště těch, o kterých píšeš ve svém článku, je to prostě buď nechápavý blbec, nebo provokatér. A s blbcem ani provokatérem diskutovat nemá smysl.

1 0
možnosti

Legraci si udělal ten, kdo podal žalobu. Soudkyně se baví oprávněně. Nemůže za to, že většina obyvatel ČR žije v zajetí archetypu, podle kterého jsou vůdce a jeho symboly nedotknutelné.

2 4
možnosti
TH

asi jste si nevšiml že při té tzv "recesi" došlo ke zcizení a zničení cizí věci

2 2
možnosti
Foto

Krádež standarty rozhodně není výtržnictvím, ale právě a jen krádeží. tedy trestným činem.

5 1
možnosti
TH

Souhlasím. Že krádež tam určitě byla a o výtržnictví, které není zákonem přesně specifikované, se dá diskutovat. Ovšem i tak mi to zdůvodnění soudkyně, že to nebylo výtržnictví připadá poněkud směšné.

1 1
možnosti
JK

Napsal jste blog, který vám kdekdo rád odsouhlasí. Ale jen tak pro zajímavost, vy znáte všechny okolnosti, průběh a souvislosti projednávání případů těch dětí, z jejichž rozsudků jste citoval? Mně z toho vyplývá akorát to, že se rozsudky neshodují s vašimi názory na ně. Ani nemohu napsat, jestli právními názory, protože nevím, jestli jste právní a navíc erudovaný v této oblasti. Pokud jde o trenýrky, myslím si, že by měli uhradit škodu, kterou způsobili. Výtržnictvím byste totiž mohl nazvat prakticky každou recesi nebo performanci.

2 1
možnosti
TH

Pane Kvapile, já znám všechny okolnosti, průběh a souvislosti z případu únosu mých dětí do Švédska a také znám všechny okolnosti, průběh a souvislosti z několika dalších případů, které sleduji. A můžu vám říct, že vím, že soudce/soudkyně všechny okolnosti a souvislosti v těchto případech vůbec nezajímají. Tyto připady jsou posuzovaný nikoli na základě okolností a souvislostí, ale na základě genderové předpojatosti, že ten kdo má mít děti v péči je matka a otec je ten kdo jí posílá peníze.

7 1
možnosti
MA

přesně tak.... a pak si můj ústaní soudce Suchánek jede v obci kilo a nikdo to neresi...

6 0
možnosti
TH

Pouze v právním státě platí právo pro všechny stejně. ČR právní stát evidentně není

9 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS