Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D76a36v48i33d 26V23l70k

14. 9. 2016 10:06

Jednostranný umanutý blog narušující soukromí právě zesnulé paní Čáslavské. Nechápu jakým právem si dovolujete činit tak jednostranné závěry o poměrech v cizí rodině, ať je to kterákoliv. Jste snad sociální pracovník ,který tu rodinu detailně znal? Děsí mě, že někdo jako Vy, si vlastně může otírat tady na blogu ústa o kohokoliv a hojit si tak vlastní mindráky. Měl byste se stydět. Rv

17 23
možnosti
JN

Je pane Vlku škoda, že jste tady ještě včera psal blog o tom, jak jste šťastný a vyzýval k tomu, aby byli šťastní, i ostatní. Bohužel Vám dle všeho to štěstí opět vydrželo jen krátce...

P. S. Já mám také trochu problém s tím, že se tento blog objevil tak krátce po úmrtí paní Čáslavské, ale na rozdíl od Vás bych se nikdy nesnížil k tomu, abych autora obviňoval z hojení si vlastních mindráků nebo používal fráze typu "jakým právem si dovolujete" atd. Mějte se hezky.

13 5
možnosti
MT

Kterak si pár dnů po Čáslavský pohřbu přihrát svou misogynskou polívku. Eklhaft, a to nejsem žádný její velký fanoušek.

14 13
možnosti
TH

Asi jste nepostřehla o kom článek je a o čem článek je. Proč sem zatahujete pohřeb paní Čáslavské ? Dne 10.9. bylo 23. výročí od úmrtí pana Odložila.

10 1
možnosti
AR

Takže domácí násilí "závadné" není...Rv Domácí násilníci bývají okolím hodnoceni jako milí lidé - "okolí" s nimi ovšem nebydlí a nežije, že... Sportovní zásluhy mu nikdo neupírá.

19 8
možnosti
Foto

Dal jsem Vám takové podmíněné plus, předpokládám, že nikdo z nás jim u toho doma nesvítil, ač pan bloger tu vystupuje, jako že on ano...

6 3
možnosti
JH

Tuhle záležitost znám jen povrchně, neodvažuju se soudit, ale je dobře, že existují i pohledy jaksi z druhé strany. Jen škoda, že nikoliv v těch nejsledovanějších médiích, které se denně modlí ke svatému Havlovi a svaté Čáslavské - Odložilové. To prozření mladého Odložila mě v každém případě potěšilo.

28 6
možnosti
Foto

Přesně tak, zhrzenou ženou se může stát i sebeodvážnější bytost - prakticky nikdo nemůže vědět, jak fungoval a následně nefungoval vztah těchto dvou lidí, kteří jsou již v Pánu. Pořád to jsou jen lidé. Stejně jako VH i paní Čáslavská je až přehnaně glorifikována, jakoby ani nebyli obyčejnými lidmi s těmi kladnými, ale i zápornými stránkami. A to píši s veškerou úctou k ní, ale také s veškerou úctou k panu Odložilovi.

13 4
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik