Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdy se Gustáv Husák zachoval vůči SSSR servilně? Jenom aby Vás nežalovala nějaká jeho vnučka? I já jsem pocítil při Vašem tvrzení úzkost, že svoboda je opět v ohrožení.

1 1
možnosti
Foto

Autor si klade otázku, proč jsou představitelé státu tak servilní, a vlastně si rovnou sám - a správně - odpovídá, totiž, že oni to ani nijak neumí. Když je v čele vlády absolvent polistopadové vysoké školy a neumí anglicky, když jeho partaj při sestavování vlády dělá tajné schůzky a plánuje hradní převrat, lže, mlží, potom přizná pravdu a tato partaj dál dostává dost hlasů ve volbách, tak bohužel musím říct, že Češi mají takovou vládu, jakou si zaslouží a jakou si zvolili. Kromě toho, ony čínské investice zase nejsou taková spása, jak to naši hlavouni prezentují. Čína má dostatek a potřebuje peníze někde zaparkovat, až bude mít nedostatek, tak si peníze odnese a bude jí úplně jedno, kdo je strategický spojenec nebo kdo podá ruku dalajlámovi.

5 0
možnosti

Karma.Je to ubohost a ostuda,ve jménu velkého kšeftu pro skupinku vyvolených.Jen pro zajímavost jsem se podíval na reakci "největšího českého vlastence" Tomia a výsledek? Ani slovo...."vlastenecky" se "bojuje" jen proti EU a s ruskou podporou,pročínská ubohá servilita a ostudné patolízalství "vlastence" nezajímá....

6 1
možnosti

L47i74b69o79r 74V82a61n83ě53k

24. 10. 2016 9:24

Nesouvisí to nějak s tím, kdo více omezuje naši suverenitu a ekonomiku?

0 0
možnosti

Já se za tuto vládnoucí bandu opravdu stydím.

5 0
možnosti

Správně píšetete, že G. Rusák a spol. byli servilní proto, že jim to něco vynášelo (jim!!) Buďte si jist, že Zeman a jeho přitakávači jsou servilní ze stejných důvodů: něco to přináší j i m. A můžeme jen hádat co a v jaké formě. Domnívat se, že Zemanovi záleží na republice i jen tolik, co by se za nehet vešlo by byla velká naivita. Tak málo mu záleží i na investicích kohokoliv.

3 0
možnosti

Svoboda nám spadla vlastně v r.1989 do klína díky postojům občanů Polska, Maďarska a DDR vůči komunistickému systému a neumíme si ji vážit. Bohužel. Včerejší slavnosti v Maďarsku nám to připomenuly a projevy prezidenta Dudy z Polska a premiéra Orbána byly velmi vystižné, jenže ve zprávách u nás shrnuty jen do dvou či tří nepodstatných vět. Oba zdůrazňovali nutnost neohýbat hřbet před nikým. Postoj Zemana a věrchušky socdem je skutečně k politování.

5 0
možnosti

L24i75b48o33r 71V28a64n92ě70k

24. 10. 2016 9:25

Nespadla nám svoboda do klína spíš z toho důvodu, že přestal hrozit zásah ruských tanků?

1 0
možnosti

Je to jasná výzva k volbám. Pamativat si a nedat na líbívé předvolební kecy z plakátů...

0 0
možnosti

Bohužel je to ostuda! Bohužel nejen socanů a exsocanů, ale ostuda nás všech, kteří chceme žít ve svobodné, demokratické zemi bez protektorátu německého, ruského i čínského!

Styďme se za ně!

8 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik