Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

když se začala trhat Jugoslávie, Srbové bojovali se Slovinci, Chorvaty, Albánci .....

Takže vytrhovat jenom konflikt Srbů s Kosovskými Albánci, je nefér.

1 0
možnosti
TH

Nefér je to co jste napsal vy:

a) Ten blog není primárně o konfliktu Albánců se Srby, ale o postoji NATO a EU k řešení separatismu, terorismu a genocidy Srbů v srbské provincii Kosovo a ve srovnání s postojem ke katalánským separatistům . Asi jste to nepochopil.

b) Říct "když se začala trhat Jugoslávie, tak Srbové bojovali s ...." a neříct, Chorvati bojovali se Srby, Bosenci bojovali se Srby" je hodně nefér. Zkuste si něco nastudovat, jak se chovali Chorvaté, v jejich ustašovských tradicích, k Srbské menšině v Chorvatsku. Zkuste si nastudovat jako se chovali Bosenci k srbské menšině a co předcházelo masakru v Serebrenici.

2 0
možnosti
MB

Prezident Srbska T. Nikolič se omluvil za zločiny ve Srebrenici. 1995 tam srbské síly povraždily osm tisíc muslimských mužů. Vláda Miloše Zemana schválila bombardování Jugoslávie jako poslední . Okamúra - 2016 - Jako první český politik jsem se omluvil srbskému národu za válečné zločiny, které spáchala (NATO) spolu s Českou republikou ? Přemýšlím, kdo se omluví Adolfovi, pěkně a pokojně, si bydlel ve svém bunkru v Berlíně - On, TO PŘECE TAKY MYSLEL DOBŘE ! ... :-)

0 0
možnosti
KB

K51a19r66e84l 61B13o29k

25. 3. 2018 10:36

Napsat blog bez znalosti problému, to je panečku otrlost. To dokáže opravdu jen ......

6 3
možnosti
VS

Nemáte rád lež a faleš a přitom tady lžete až se hory zelenají.Rv

4 3
možnosti
TH

V některých zdrojích se uvádí jako začátek bombardování 23.3.1999 a v jiných 24.3.1999. Já jsem uvedl 24.3.1999. Možná jste přesvědčen, že barbarské bombardování začalo již 23.3.1999, ale psát, že tady lžu je hloupost. Nejedná se tady o jeden den, ale o úplně něco jiného.

1 0
možnosti
Foto

Pokud se moderní společnost zaštiťuje demokracií, měla by být konzistentní a vše co proběhne na základě demokratických pravidel musí být akceptováno. Pokud tomu tak není, pak jde o nedemokratickou společnost.

1 0
možnosti
RC

Takové ty porovnávání např.Kosova během války se Srbskem s Katalánskem je naprosto mimo mísu. Také si myslím své o UCK, ale tato i podobná srovnávání je absolutně irelevantní.

Nevšiml jsem si, že by např.Španělé zabíjeli a vyháněli katalánské obyvatelstvo kvůli referendu.

Asi proto, že není opravdu žádné skutečně srovnání.

3 2
možnosti
Foto

Pokud se začnou Katalánci bránit pomocí zbraní, začnou je bombardovat a zabíjet. Prozatím stačí jen ty gumové projektily.

1 0
možnosti
LU

"...Tuto nezávislost Španělsko ani jiný stát neuznal jako právně platnou a území je stále pod právní kontrolou Španělska..."

Jednostranné separastické vyhlásenie časti ktoréhokoľvek štátu, právne nemôže byť uznané!

Katalánsko sa zaradilo medzi také tzv republiky, ktoré vyhlásili jednostrannú nezávislosť. bez akejkoľvek dohody so svojim pôvodným štátom.

Katalánsko = Krym, Južné Osetsko, Abcházsko, Podnestersko...

Ktorý normálny štát môže uznať tieto tzv republiky?8-o

0 1
možnosti
VB

Právnicky máte pravdu. Který stát dobrovolně uzná nezávislost své části. Právo národů na sebeurčení je tedy jen fráze ? Nebo musí téct krev a větší celek se musí (pravděpodobně "teroristickými" činy) k uznání samostatnosti donutit ? Nebo je třeba, aby se některé státy domluvily, že podpoří samostatnost určité části území - ale je to pak sebeurčení národa, nebo diverze ?

2 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu. Karma R^

Pachatelé bombardování Srbska patří před soud jako váleční zločinci.

Místo toho nám kážou o morálce a snaží se rozpoutat další válku s Ruskem.

2 2
možnosti
PT

P12e88t93r 35T16o31m92e42k

25. 3. 2018 10:54

Fakt mně vadí, že tady žiju s takovými jako jste vy.

2 4
možnosti
RK

Karma a podtržená navíc za poslední větu.

1 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik