Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Eurošašci

Dne 12. září 1683 v bitvě u Vídně Habsburkové se spojenci porazili turecká okupační vojska a zabránili na několik století muslimské expanzi do Evropy. Bylo by dobré si tuto událost připomínat.  

Tento den, 12. září 1683, bychom si  měli připomínat, tím víc, že by současnou politikou EU mohly být činy našich předků, kteří padli v boji o Vídeň s Osmanskou říší, naprosto znehodnoceny a zapomenuty, jak si roztahující se muslimové v Evropě přejí, aby tato část dějin vymizela z textů učebnic historie.
V hrobě se musí naši předci obracet, když vidí, že nyní jsou otevřené hranice v důsledků ztráty zdravého rozumu politických elit EU.

Dočetl jsem se, že jakýsi lucemburský komik ve funkci lucemburského ministra zahraničí, Jean Asselbron vyzval Evropskou unii, aby ze svých řad vyloučila Maďarsko. Je to prý jediná možnost, jak v EU zachovat jednotu a společné hodnoty. „Plot, který Maďarsko buduje, aby uprchlíky zadržel, je stále delší, vyšší a nebezpečnější. Maďarsko není daleko od vydání příkazu ke střelbě na uprchlíky,“ dodal ministr zahraničí evropské pidizemičky.

Dělá si ten lucemburský papaláš z lidí šašky ? Vždyt je to právě Maďarsko, které se snaží bránit evropské hodnoty, zatímco různé Merkelové a spol, svou politikou sledují ledacos, ale rozhodně ne evropské zájmy. Je příznačné, že Asselborn od roku 2004 až do roku 2013 byl náměstkem tehdejšího premiéra Jeana-Clauda Junckera, současného předsedy Evropské komise. Naštěstí se od chucpe Asselborna distancoval i šéf německé diplomacie Frank-Walter Steinmeier.„Tuto pozici v Evropě nesdílíme. Chápu, že při pohledu na Maďarsko mohou být někteří evropští politici netrpěliví...nicméně já osobně nechci žádné evropské zemi ukazovat dveře,“ prohlásil Steinmeier na tiskové konferenci v Rize.

Ovšem Němci  "hledí jak z jara", co se to v jejich zemi, díky imigrační politice Merklové, děje. Do Německa společně s migrační vlnou dorazil nový fenomén - nucené sňatky nezletilých.  Německé úřady už evidují 1500 vdaných či ženatých dětí. Sociální pracovníci takové páry rozdělují, ale podle některých německých soudů však takové sňatky platí.

A azylanti dělají z Němců vyložené šašky tím, že tráví volno v zemích, odkud uprchli, jak píše německý tisk  Někteří azylanti odjíždějí během volných dnů do zemí jako Sýrie, Afghánistán nebo Libanon. Následně se opět vracejí do Německa pro další sociální dávky. Zahraniční cesty azylantů naznačují, že běženci ve skutečnosti nečelí žádné perzekuci, jež ochranu cizinců a udělení azylu podmiňuje.

A asi, aby těch eurošaškáren nebylo dost, tak jakýsi Jiří Pehe, ředitel New York University v Praze, ve svém komentáři na Novinky.cz píše že ekonomicky je ČR de facto stejně sedmnáctou spolkovou zemí Německou a proto by si měla uvědomit, na kom je ekonomicky závislá a "toho píseň zpívat" a chovat se s úctou k Německu a jeho kancléřce. Visegrádská čtyrka prý byla dobrá jen k tomu, aby ty čtyři země vstoupily společně do EU a NATO, ale teď by měly "držel hubu a krok".  Podle Peheho bychom měli příjmout Euro, abychom měli v Evropské unii větší vliv.  

Muslimové dělají šašky i z nás, když klidně z Rakouska do naší země přijede 100 muslimů v autech s vídeňskými SPZ, aby zde brutálně pozabíjeli ovce. Muslimové totiž v těchto dnech slaví Svátek oběti (íd al-adhá), při kterém se rituálně obětují zvířata na paměť biblického příběhu o Abrahámovi, jenž byl připraven obětovat syna. Tento příběh se objevuje i v koránu. Rituální porážka se v islámu vyznačuje s tím, že se neomráčenému zvířeti jedním rychlým tahem nože přetne tepna zásobující mozek krví.

A jsme zase na začátku, že euro-šašci místo toho, aby bránili evropské hranice tak, jak se snaží Maďaři bránit maďarské hranice, tak jako hrdinové bitvy 12. září 1683 u Vídně bránili expanzi muslimů do Evropy, tak muslimy do Evropy zvou, otevírají jim evropské hranice, sjednávají s Turky potupné dohody a drze kritizuji ty země, které své hranice hájí. Zatímco v roce 1683 se expanze Turků zastavila u Vídně, tak dnes k nám jezdí muslimové s vídeňskými SPZ rituálně vraždit ovce.

Možná se přece jen blýská na lepší časy, protože Merkelová po setkání s Hollandem vyzvala k lepší ochraně hranic Unie. Ovšem pokud Evropskou unii povedou takové persony jako Angela Merkel, Hollande a ještě, nedejbože, i Jean-Claude Juncker, tak se budu o budoucnost Evropy obávat nadále.

Ilustrační foto

 

Autor: Tomáš Holek | pátek 16.9.2016 9:00 | karma článku: 40,16 | přečteno: 1523x
  • Další články autora

Tomáš Holek

Budeme Istanbulskou úmluvu ignorovat ?

V současnosti se diskutuje o ratifikaci Istanbulské úmluvy, která popírá rovnost, presumci neviny, zavádí diskriminaci mužů, nadřazenost tzv. neziskových organizací, pošlapává lidská práva a do právní společnosti nepatří.

5.11.2018 v 17:30 | Karma: 24,51 | Přečteno: 699x | Diskuse| Politika

Tomáš Holek

Jan III. Sobieski

Polský král Jan III. Sobieski v roce 1683 přitáhl na pomoc Turky obležené Vídni a v bitvě u Vídně (12.září) rozdrtil podstatně silnější turecká vojska, čímž zastavil postup muslimů do nitra Evropy.

14.9.2018 v 18:25 | Karma: 36,04 | Přečteno: 1105x | Diskuse| Politika

Tomáš Holek

"Obsah knihy se neslučuje s názory zastávanými knihovnou"

takovým způsobem se nestyděla zdůvodnit soudružka Blanka Konvalinková ředitelka Krajské vědecké knihovny v Liberci, proč zakázala resp. zrušila plánovanou veřejnou besedu nad knihou pana Petra Hampla Prolomení hradeb.

6.6.2018 v 8:05 | Karma: 37,91 | Přečteno: 1327x | Diskuse| Politika

Tomáš Holek

Když dva dělají téměř totéž dopadnou zcela jinak

Oba jsou separatisté. Jednoho mocnosti v jeho separatismu podpořili a stal se premiérem odděleného území. Druhého mocnosti nepodpořily a je kriminalizován a byl na něj vydán evropský zatykač, na základě kterého byl zadržen.

16.4.2018 v 8:35 | Karma: 35,55 | Přečteno: 973x | Diskuse| Politika

Tomáš Holek

Konec svobodné společnosti už opravdu nastává

Jeden z mých facebookových přátel mi včera poslal nějakou zprávu, avšak Facebook mi místo té zprávy zobrazil text: "Tuto zprávu jsme odebrali, protože obsahovala blokované nebo škodlivé odkazy."

14.4.2018 v 18:33 | Karma: 47,80 | Přečteno: 13558x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2191x
Nemám rád lež, faleš, podrazy, podvody. Mám rád lidi, kteří se nebojí dělat a prosazovat správné věci. Mám rád lidi, kteří si stojí za svými názory. Mám rád lidi, kteří vyznávají svobodu názorů, svobodu slova, a kteří druhým lidem tuto svobodu neberou.

Seznam rubrik