Muslimské drzosti organizace UNESCO

Mezistátní organizace UNESCO schválila rezoluci, ve které pomíjí židovské vazby na Chrámovou horu a Zeď nářků v hlavním městě Izraele Jeruzalémě. 

Již v roce 2011 tato mezistátní organizace schválila plné členství pro autonomní oblast Palestina. Může nás jen těšit, že Česká republika tehdy hlasovala proti.

Letos v dubnu UNESCO, které se zabývá také ochranou a rekonstrukcí památkových objektů a archeologických památek na světě, přijalo na žádost Palestinské autonomie rozhodnutí, že již nebude používat termín Chrámová hora (Temple Mount), ale mešita al-Aksá.

Nyní absurdní představení UNESCO pokračuje, a tato organizace přijala další rezoluci. Ta říká, že Izraelci nemají žádné vazby na Chrámovou horu a Zeď nářků.  Text rezoluce na schůzce v Paříži podpořilo 24 zemí, šest jich hlasovalo proti, 26 zemí se zdrželo. Proti byly Spojené státy, Británie, Německo, Nizozemsko, Litva a Estonsko.

Když organizace UNESCO tvrdí, že Izrael nemá žádné vazby na Chrámovou horu a Zeď nářků můžeme se v budoucnu dočkat rezoluce, že  Čína nemá žádnou vazbu na Velkou čínskou zeď a Egypt nemá žádnou vazbu na pyramidy ? Ne, to zřejmě ne, protože to není v zájmu neomarxistů ovládajících organizace jako je UNESCO.

Ale můžeme se dočkat od UNESCO jiných věcí. V březnu 2011 vyšel v palestinském časopise pro mládež, sponzorovaném částečně organizací UNESCO článek, ve kterém palestinská dívka popsala Adolfa Hitlera jako jeden ze svých čtyř vzorů. A vzhledem k tomu, jak muslimové obecně obdivují Hitlera a jeho režim, můžeme se v blízkém budoucnu dočkat třeba i rezoluce UNESCO nebo jiné organizace OSN, že dnešní Masarykově nábřeží v Praze se  jmenuje „Reinhard Heydrich Ufer".

Věřím, že v tom případě budeme Masarykovo nábřeží dál nazývat Masarykovým nábřežím a stejně tak jako Chrámovou horu v hlavním městě Izraele Jerusalem dál nazýváme Chrámovou horou a ne nějakou mešitou.

 

 

Autor: Tomáš Holek | pátek 14.10.2016 9:09 | karma článku: 39,27 | přečteno: 1774x