Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jo, kdyby jen muslimské. Pro onu nehoráznou rezoluci hlasovalo i Rusko a Čína.

1 0
možnosti

Jenže to je hanebnost těch států, které nehlasovaly proti.

2 0
možnosti

Samozřejmě. Ty které hlasovaly proti jsem uvedl. Všechny ostatní, které hlasovaly pro nebo se zdržely hlasovaní, jsou hanebné.

0 0
možnosti

Souhlasím. Jen si neodpustím ještě jednu poznámku: mešita Al-Aksá by měla být podle této súry koránu mešitou nejvzdálenější (myšleno pravděpodobně od Mekky). Nechápu tedy, proč muslimové chtějí stavět další mešity v Evropě, které jsou od Mekky mnohem dál.

0 0
možnosti

J24o44s76e61f 68N46o47v48á69k

14. 10. 2016 11:26

bez mešity by mohli být ti "chudáčci" v evropě frustrovaní

0 0
možnosti

Já se tomu vůbec nedivím. Takzvaní Palestinci jsou doslovnou líhní pěkných pekelníků, kterým se upsala již mohutná řada evropských i světových politiků. Dá se to ilustrovat islámskou kulturní vložkou z dílny Palestinské televize. Například v jednom dětském pořadu vystupuje včelka Nahúl, která je islámskou bojovnicí. V jednom z dílů milá včelka Nahúl navštívila zoologickou zahradu. Upozorňuji, že tento díl je určen pro muslimské děti a není určen pro lidi, kteří mají rádi zvířata. Lidé, kteří mají rádi zvířata, mohou zvracet. Dětský pořad se jmenuje "Průkopníci zítřka" a má vynikající sledovanost. Hezky se usaďte milé děti a dívejte se, jak se má zacházet se zvířátky v zoo:

https://www.youtube.com/watch?v=_ExZVimjST8

A pokud chcete ještě nějaký miloučký přídavek, můžete se podívat na to, jak byl izraelským vyšetřovatelem ubit myšáček Farfúr, který se stal islámským mučedníkem. Ubíjení myšáka začíná ve třetí minutě a třícáté osmé vteřině. Miloučký myšáček Farfúr už neexistuje, v posledním díle včelka Nahúl oznámila, že se odpálil mezi proradnými sionisty a připojil se k hrdinům islámu v náručí Allahově.

https://www.youtube.com/watch?v=TrieBhaGgHM

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS